Skip to main content

Hudba v Instastories zaznie už čoskoro.

od | jún 5, 2018 | Facebook, Trendy

V Stories si budeme môcť pridať hudbu, aká sa nám páči. Instagram totiž testuje hudobný nástroj, ktorý to konečne  umožní. Zatiaľ ale všetko neoficiálne.

Novinka prinesie určite zvýšenie záujmu nielen o profi videá, ale očakáva sa aj nárast kvality a atraktívnosti amatérskych užívateľských videí. Všetko vďaka hudbe podľa vlastného výberu. Stories tak dostanú nový zmysel a potenciál ich využitia opäť narastie.

Už teraz môžeme premýšľať nad obľúbenými skladbami. Instagram naviaže zrejme na spoluprácu Facebooku s hudobnými vydavateľstvami, čo nám umožní pridávať piesne obľúbených autor bez toho, aby nám príspevky zastavovali pre porušenie autorských práv. Tešíme sa 🙂 

Instastories s hudbou.

Konečne zaznie hudba v instastories.

Podporovať pôjdu organické príspevky na Instagrame.

Pokojne zabudnime na „Promote“ J V biznis profiloch cez Power Editor alebo Ads Manager podporíme vďaka  novej funkcionalite  organické posty.

Už čoskoro si budeme môcť nastaviť organické príspevky na reklamu s rôznym zacielením podobným ako má Facebook –  brand awerness, post engagement, reach a video views.

Všetko zatiaľ s obmedzením na single video a single foto príspevkov. Organické posty pôjdu v biznis profilov podporiť ako jedna reklama, set alebo kampaň. Vytvárať môžeme aj podobné reklamy.

Štatistiky po spustení reklamy si odsledujeme v Ads Manageri, v aplikácii Instagramu získame aj údaje nielen o platenom, ale aj organickom zásahu.

Pomôžeme vám s firemným profilom na Instagrame. 

Kontaktujte nás. 

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.