Skip to main content

Najlepší fanúšikovia dostanú od Facebooku výsady

od | júl 30, 2018 | Facebook, Trendy

Prinášame súhrn  noviniek, na ktoré sa môžeme už dnes tešiť.

  1. Facebook 

V súčasnosti testuje označovanie najvernejších fanúšikov.

Špeciálnu komunikáciu najvernejšími fanúšikmi nám umožní identifikačná značka. Pridelí im ju Facebook.

Facebook, novinky

Facebook odmení najlepších fanúšikov.

 

  1. Pribudne lepšie zobrazenie videí, zvýši sa zásah

Na Facebook stránkach sa už čoskoro zmení  umiestnenie videa. Získame aj nové šablóny. Videá uvidí viacej fanúšikov a Facebook prisľúbil, že budú zaujímavejšie. Šablónu budeme môcť otestovať, ak sa nám nebude páčiť, jednoduchým kliknutím sa vrátime k pôvodnej.

  1. Facebook nedávno prišiel s novinkou pre správcov stránok, ktorá im pomôže nájsť influencera pre spoluprácu.

 

  1. Budeme crossovať príspevky medzi Facebookom a Instagramom

Zdieľanie príspevkov z Facebooku na Instagram bude realitou. Facebook aktuálne testuje crossovanie príspevkov. Cieľom je ušetriť prácu pri príprave príspevkov. Zatiaľ pôjdu zdielať len obrázkové príspevky s možnosťou výberu zdieľania do News Feedu na Facebooku alebo do Stories ako Instagram príspevok. Dnes môžeme zdieľať reklamy medzi Facebook messignerom a Instragramom alebo Stories medzi Facebookom a Instagramom.  V testovaní je tiež zdieľanie statusov z WhatsApp do Instagram Stories.

  1. 3D 180° od Facebooku nás približuje k virtuálnej realite

Nový formát videa od Facebooku prináša širokouhlý 3D pohľad. Nakrútenie takéhoto videa je ľahké. Dnes už štandardné 360° je veľmi obľúbené, nový formát je určený pre natáčanie koncertov, športových zápasov, vystúpení alebo tiež varenia.

Videá je možné točiť cez 360 Director Tools alebo priamo cez Facebook stránku. Zdieľať sa dá do feedu ako príspevok a užívatelia ho môžu sledovať vo formáte 180°.

Ak potrebujete pomôcť so správou vašej Facebook stránky alebo firemného Instagramu, kontaktujte nás.

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.