Skip to main content

Máte viac správcov na Facebooku? Zvýšte kontrolu toho, čo robia

od | jan 28, 2020 | Facebook, Nezaradená novinka

História správy stránky (Page Managment History) je nová karta, ktorú Facebook doplnil do svojich funkcionalít. Vďaka nej máte ako admin pod kontrolou všetkých správcov a vidíte, aké zmeny urobili na stránke. Zmeny sa do karty zapisujú od novembra minulého roku.

Najskôr si zobrazte stránku Page Managment History. Kliknite na Nastavenia, zoscrollujte dolu a tam sa na čestnom predposlednom nachádza karta. Teraz môžete filtrovať akcie, ktoré správcovia urobili.

Page History

Čo robili správcovia na stránke?

Zatiaľ sa dá aktivita správcov sledovať podľa troch parametrov:

  • Najnovšia a najstaršia akcia

Veľmi jednoducho si pomocou tohto filtra zoradíte najnovšie a najstaršie aktivity podľa ich dátumu

  • Všetky akcie, Rola na stránke, Úloha, Informácie o stránke

Kto má prístupy do Business managera? Menili sa role správcov na stránke? Ako sa menili nastavenia stránky? Aj tieto informácie vám poskytne nová služba.

  • Všetci

Ak zvolíte tento filter, Facebook zobrazí všetkých správcov, ktorí majú nejakú rolu na stránke. Potom si môžete zobraziť aktivity podľa jednotlivých správcov.

Page Managment History vidia len správcovia stránok.

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.