Skip to main content

Je balík už na ceste k vám? Google vie už naozaj všetko.

od | jan 28, 2020 | Nezaradená novinka

Skúšali ste zadať do Google, či je váš balík z eshopu už u dopravcu? Google odteraz poskytuje aj tieto informácie. Jednoducho, ak doteraz v Googli o nás nevedeli všetko, tak teraz už majú informácie kompletné. 😊

Google sleduje vaše objednané balíky

Nová funkcia od Google pre sledovanie balíkov slúži prepravcom na zobrazovanie zásielok prostredníctvom vyhľadávača Google. Zákazník zadá do vyhľadávača číslo svojej zásielky a Google mu zobrazí informáciu, v akom štádiu je preprava.

Služba funguje aj na Slovensku. Prepravcovia sa do nej môžu prihlásiť poskytnutím údajov RESTful JSON alebo XML API. Tie poskytujú informácie o sledovaní balíkov. Súčasne Google očakáva pripomienky k funkcionalite novej služby.

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.