Skip to main content

Propagácia Instagram Stories pre firemné profily reálna

od | feb 12, 2019 | Instagram, Trendy

Propagácia Instagram Stories pre firemné profily sa stáva skutočnosťou. Instagram už testuje novú funkcionalitu pre zdieľanie URL v Stories. Zavedie ju pre užívateľov aj firmy. Pre biznis účty pridá tiež možnosť propagácie Stories.

Instagram si od novej funkcionality Share Link to Entire Story sľubuje zvyšovanie povedomia o značkách cez Stories a zvýšenie záujmu bežných užívateľov. V niektorých účtoch už je shareovanie odstupné – hľadajte v menu pod príbehom. Ak tam tlačidlo nemáte, musíte ešte počkať 🙂

Pre biznis profily v Stories pribudne propagácia Instagram Stories cez button Promote. To znamená, že môžeme cez platenú podporu poslať užívateľov na našu webstránku alebo od nich získať správu cez službu Direct.

Promote a Share Link to Entire Story zavedie Instagram postupne do všetkých firemných účtov.

Quiz Stickers sú v testovacom režime alebo pýtajme sa cez samolepky

V testovacom režime Instagram teraz pracuje aj so samolepkami, prostredníctvom ktorých môžeme zadávať kvízové otázky. Čím lepšie príbehy a otázky, tým vyššia interakcia užívateľov. Silná spätná väzba nám ukáže, aké témy obľubujú naši fanúšikovia. Naše edičné plány tak môžeme neustále vylepšovať a odozvu fanúšikov  efektívne implementovať aj do online stratégií.

Vylepšíme váš Instagramový profil. Pripravíme vám príspevky, Stories a reklamu tak, aby ste získavali čo najviac fanúšikov. Garantujeme zlepšenie.

Zrýchlenie prihlasovania do Instagramových účtov

Správa viacerých účtov na Instagrame bude konečne jednoduchšia. Teda zatiaľ iba prihlasovanie. Nový nástroj nám umožní zvoliť si jeden účet ako primárny. Na tento účet potom napojíme ďalšie instagramové profily. Po prihlásení sa do hlavného účtu tak dostaneme prístup aj do ostatných profilov. Takže po novom si vystačíme iba s jedným loginom a heslom alebo užívateľským menom. Po prihlásení ostanú jednotlivé účty od seba aj naďalej oddelené. Rýchlejšie prihlasovania nám uľahčí správu sociálnych sietí.

Kontaktujte nás. 

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.