Skip to main content

Facebook na Slovensku spustil službu Pracovné ponuky

od | mar 21, 2018 | Facebook

Aktualizácia 29.3.: Facebook zatiaľ službu na Slovensku nespustil, mal by tak urobiť už čoskoro.

Službu JOBS – Pracovné ponuky spustil Facebook koncom minulého roka vo vybraných krajinách. Na Slovensku bude sprístupnená už čoskoro. Kým začne fungovať, pripravte na ňu vašu stránku. Tu sú tipy, čo musíte urobiť!

Nová služba na Slovensku bude pribúdať na facebookových stránkach postupne. Kým sa tak stane, máte stále čas na to, aby ste urobili zopár príprav a naplno využili novú funkcionalitu. A získali tak náskok pred konkurenciou.

Služba Facebook Jobs – Pracovné ponuky prináša prostredníctvom Facebooku vaše ponuky práce. Používateľom sa zobrazia v newsfeede a pomocou rôznych kritérií (napríklad lokalita alebo plat) aj veľmi jednoducho budú môcť na ne zareagovať. Facebook totiž za nich vyplní potrebné údaje – použije ich z vyplnených profilov. Kvalitne vyplnený profil sa tak pre uchádzačov stane samozrejmou nevyhnutnosťou. Vaši HR špecialisti si tak budú môcť vybrať z oveľa väčšieho portfólia uchádzačov. Nová služba bude akousi konkurenciou pre Linked In i ďalšie pracovné portály.

Čo všetko môžete stihnúť pripraviť, kým Facebook spustí novú službu aj na Slovensku?

  1. Pripraviť kvalitné texty s pracovnou ponukou. Využite pravidlá písania pútavých textov.
  2. Popracovať na vizuáloch s pracovnou ponukou. Nezabudnite, lepšie je zabudnúť na fotobanky a siahnuť po vlastných fotografiách či grafike.
  3. Zvýšiť počet fanúšikov vašej stránky. Áno, možno to znie dnes čudne, ale novým službám dáva Facebook oveľa väčší organický dosah. Nemusíte tak za výkon zverejnenej pracovnej ponuky platiť viac, ako treba. Vo väčšej miere sa zobrazí fanúšikom vašej stránky. Preto je opäť dobré ich mať veľa.

Služba Facebook JOBS – Pracovné ponuky umožní hľadať prácu a zamestnancov cez web i prostredníctvom smartfónov. Ponuky práce Facebook bude zobrazovať podobne ako newsfeed. Takýto príspevok môžete potom sponzorovať cez Business Manager Facebook a zacieliť presne na vami zvolenú cieľovú skupinu.

Všetko, čo potrebujete pre váš online marketing, vám zabezpečíme. Využite naše služby.

Kontaktujte nás. 

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.