... Skip to main content

Instragram testuje novinky. Prinesie ešte viac možností a zdieľania v Stories

od | apr 12, 2018 | Facebook, Trendy

Fotky takmer ako zo zrkadlovky. Nová funkcia portrétov Focus, ktorú v súčasnosti Instagram testuje, prinesie pre fotografie nové efekty. Užívateľom sa otvoria ďalšie možnosti kreativity.

Balíček aplikácií Instagram´s Android Aplication Package prináša pre Stories novú funkciu Focus – Portrét. Označená je ikonou kamery a po oficiálnom spustení umožní používať rôzne efekty pre štylizované portréty. V súčasnosti ponúka iba možnosť Find a Face. Už tá sama o sebe sa však približuje k vysokej umeleckej kvalite, pretože na výslednej fotografií je rozmazané pozadie a zaostrená tvár.

Podobnú funkciu má možno aj váš smartfón, ale Instragram sa snaží takéto úpravy vyriešiť priamo vo svojej aplikácii a šetriť váš čas dodatočnými úpravami fotografií. Novú funkciu Focus ocenia aj majitelia starších typoch smartfónov. Portrétovanie bude fungovať aj na nich.

Koniec screenshotov v Stories

V Stories budete čoskoro môcť zdielať príspevky od ostatných užívateľov. Po novom tak do zdieľaných príspevkov napíšeme vlastné texty.  Instagram to doteraz neumožňoval.

Verejné instagramové príspevky  už čoskoro aj zdieľame a  doladíme prostredníctvom kreatívnych nástrojov. To znamená, že vo vašom vlastnom príbehu môžete mať aj cudzí obsah. Navyše Instagram ponechá preklik na pôvodný príspevok.

Obe funkcie zvyšujú viralitu príspevkov a prinášajú zaujímavé riešenia nových kreatív, súťaží a oslovenia fanúšikov.

Funkcia bude dostupná len pre verejné príspevky, hoci aj pri nich si autori budú môcť zvoliť, či chcú, aby ich príspevok bol ďalej zdieľaný. je to veľa, my sa postaráme o váš firemný profil na Instagrame.

Využite aj naše ďalšie služby.

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.