Skip to main content

Sme zlatí. Mergado nám udelilo najvyšší certifikát

od | mar 7, 2022 | Mergado

Mergado je skvelý nástroj pre správu produktových feedov. V našej agentúre ho naplno využívame pre úpravu feedov a pre inzerciu v online.

Zlatý certifikát znamená, že ovládame základné aj pokročilé funkcie Mergada. Zložili sme potrebné skúšky absolvovaním certifikačného testu. Pre vás a váš eshop to má veľkú výhodu.

Dokážeme vám pripraviť produktový feed tak, aby vám ho akceptovali cenové porovnávače, ale tiež sociálne siete. Potrebujete inzerovať produkty v Google či na Faceboku? Jednoduchými úpravami vygenerujeme správny tvar XML feedu a nasadíme do reklám. Z vašej strany nie je potrebný žiadny zásah. Tým sa uvoľňujú ruky aj programátorom.

Mergado ponúka aj ďalšie rozšírenia o aplikácie, ktoré slúžia napríklad na sledovanie konkurencie a úpravu cien tovaru podľa konkurenčných výsledkov. Vytvárať a spravovať môžete aj rôzne stratégie tovarov či značiek na Heureke. Prináša to značnú úsporu financií, pretože máte plnú kontrolu nad vašimi pozíciami v tomto cenovom vyhľadávači a súčasne aj nad cenou za bid.

Využite naše znalosti pre zlepšenie predaja. Kvalitný XML feed vám ušetrí náklady na reklamu a zákazníci to ocenia tiež.

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
iFOCUS

iFOCUS

Vieme, že pre niekoho môže byť digitálny marketing nočná mora, my v iFocuse ho však milujeme. Pomáhame firmám a ich značkám dlhodobo rásť. Hľadáme priestor, kde sa dajú vďaka správne urobenej optimalizácii web stránok či reklame na Google, Facebok, Instagrame či LinkedIn navýšiť firemné zisky a dosiahnuť ciele. S radosťou prijímame všetky výzvy, pretože iba tak dokážeme spoločne s našimi klientami rásť.
Odporúčané články

Neboli nájdené žiadne výsledky

Požadovaná stránka nebola nájdená. Skúste spresniť vaše hľadanie, alebo použite navigáciu na vrchu stránky.