Skip to main content

Sme v TOP 3 odborných blogerov roku 2022

od | mar 3, 2023 | Blog

Vo vzdelávaní sme nezastaviteľní!

Našou potravou sú nové informácie, živíme sa neustálym progresom a inováciami. Vyhľadávame novinky, updaty a nové možnosti, ako byť stále lepší. Vzdelávame sa, rastieme, zlepšujeme svoje schopnosti, zručnosti, vedomosti a neprestávame byť hladní po inováciách.

Sme TOP 3

Toto naše „papaníčko“ vám koncentrujeme v blogoch, kde každý týždeň nájdete nové odborné články. Nezostali sme bez povšimnutia a portál Marketeris vo svojom hodnotení, kde porovnával počet blogových článkov zverejnených v roku 2022, nás umiestnil na 3. mieste. Do štatistík boli zaradené blogy, ktoré sa vďaka odbornej kvalite dostali do výberu portálu Marketeris.sk, mimo prehľadov noviniek, videí a podcastov.

Na pravidelnej báze vám dlhodobo prinášame tipy pre marketérov, ale aj rady pre podnikateľov, ktorí si marketing spravujú sami.

Napríklad, ak si vytvárate webovú stránku, môže sa stať, že sa načítava príliš pomaly. Popri iných výzvach pri spracovaní webu je rýchlosť stránky ľahko riešiteľná a má merateľné výsledky. Zapracovaním základných požiadaviek môžete získať cennú konkurenčnú výhodu. V našom blogu „web s hodnotením 100 zo 100“ nájdete konkrétne tipy od Stanka, nášho SEO špecialistu.

Ak vás viac zaujímajú aktuálne trendy, novinky z oblasti marketingu či sociálnych sietí, odporúčame vám sledovať FOKUSKY, ktoré zhŕňajú to najdôležitejšie z digitálneho marketingu. 1x mesačne ich pre vás koncentruje Bea, ktorá spravuje PPC kampane. Z oblasti PPC prinášame aj rôzne konkrétne tipy pre marketérov, ktorí napríklad spravujú konverzné kampane a chcú sa spolu s nami zlepšovať v možnostiach ako nastaviť atribučné okno.

Prípadne, ak aj vy cítite inovátorskú energiu, môžu vás zaujať vás konkrétne tipy na techniku, ktorú budete potrebovať, aby ste mohli začať s tvoriť podcasty, či konkrétne tipy na uchopenie Tik-Toku pre vašu značku.

Každý štvrtok na instagrame pridávame novú dávku informácií v podobe odborného blogu, preto ak sa chceš spolu s nami živiť inováciami a novinkami, sleduj náš profil.

Zaujal vás článok a radi by ste posunuli svoje podnikanie na ďalší level?

Autor článku
Veronika

Veronika